Вътрешният министър Калин Стоянов отправи към полицаите, извели барикадиралия се бивш техен

...
Вътрешният министър Калин Стоянов отправи към полицаите, извели барикадиралия се бивш техен
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Благодаря на полицаите, извели барикадиралия се без инциденти

Вътрешният министър Калин Стоянов отправи към служителите на реда, извели барикадиралия се някогашен техен сътрудник от Пловдив Венцислав Караджов тази заран без произшествия.

По информация от пловдивската полиция, малко преди 6 ч. тази заран Караджов е склонил да се съобщи без опозиция. Той не е бил въоръжен, в дома не са открити и взривни субстанции, каквито съмнения имаше при започване на рецесията.

Напрежението, заело целия потенциал на силите на реда, продължи към 12 часа. 

Дотук се стигна, откакто Върховният касационен съд постанови с окончателно решение най-тежката присъда - пожизнен затвор, за това, че на 15 май 2016 година е прострелял родителите си. При тази новина Караджов се е барикадирал с думите, че   " няма да лежи почтен в пандиза и е решен на всичко ".  Това е станало към 17:30 ч. нощес, когато екип на правосъдна защита е дошъл, с цел да задържи Караджов за осъществяване на присъдата. 

Тогава той е скъсал гривната, с която бе под домакински арест и заплашил служителите на реда, след което се барикадирал в дома си.

Министерство на вътрешните работи министърът използва Facebook профила си, с цел да поздрави сътрудниците си, взели участие в тежката интервенция:

" Благодаря на сътрудниците от ГДЖСОБТ, Института по логика на психиката, ОДМВР-Пловдив, както и на Окръжна прокуратура-Пловдив, за това, че не позволиха да се случи най-лошото и развръзката по снощния случай с барикадиралия се мъж в дома му завърши наред!

Не беше употребена мощ и никой не пострада. През цялата нощ бяха водени повече от 12 часа тежки договаряния и макар кризистните моменти, в ранните часове на днешния ден мъжът се съобщи на полицейските чиновници.

Колегите си свършиха професионално работата за безпроблемното разрешаване на случая ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР